Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش با صدور اطلاعیه‌ای با اشاره به انتشار اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی، از شهروندان و مخاطبان خواست تا جدیدترین اخبار، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها را از پورتال رسمی وزارت آموزش‌وپرورش و سایر رسانه‌های معتبر دریافت کنند.

به گزارش ایسنا،در این اطلاعیه با اشاره به اخبار کذب و اطلاعات نادرست روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی که به نقل از مسئولان وزارت آموزش و پرورش و یا بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های این وزارتخانه منتشر می‌شود، با انتشار اطلاعیه ای از معلمان، خانواده‌ها، دانش آموزان و سایر ذی نفعان خواست تا برای دریافت اخبار و اطلاعات معتبر و صحیح این حوزه، به پورتال رسمی وزارت آموزش‌وپرورش به آدرس Medu.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir یا سایر خبرگزاری‌های رسمی و معتبر مراجعه کنند و اطلاعات کذب بدون شناسنامه که با هدف تخریب روحیه همکاران فرهنگی و دانش آموزان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منتشر می شود را به‌عنوان منابع خبری و اطلاعاتی خود قرار ندهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش وزارت آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۲۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • علت حذف بیانیه استقلال: فرار از جریمه میلیاردی!
  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • خودروی یک وزیر اسرائیلی دیگر واژگون شد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر